Afbeelding
Pedro Sluiter

Team Jumbo Nagelmaeker ontvangt het Super Supermarkt Keurmerk

Partnerbijdrages

Jumbo Nagelmaeker is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemer Jeroen en Marina Nagelmaeker ontvingen het keurmerk op 17 november in aanwezigheid van wethouder René de Heer.

Het SSK is een keurmerk voor zelfstandige supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt. Met het ontvangen van het Super Supermarkt Keurmerk hebben ondernemers Jeroen en Marina Nagelmaeker en hun medewerkers bewezen dat ze zich onderscheiden door hun duurzame keuzes op tal van terreinen: hun extra inzet voor de buurt en bewoners, hun relatie en de omstandigheden van de medewerkers, maar ook veiligheid, energiebesparing, afvalreductie, assortiment, transport en logistiek. In het bijzonder door de actieve betrokkenheid bij activiteiten in de wijk, onderscheidend aanbod lokale producten waaronder zuivel, groente en fruit, en energiezuinige verwarming door een warmte- koudeopslagsysteem hebben bijgedragen aan het toekennen van het Super Supermarkt Keurmerk.

Jumbo Nagelmaeker is beoordeeld op zeven criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, duurzaam energiegebruik, veiligheid en preventie, afvalinzameling en ?reductie, en transport en logistiek. Harrie ten Have, voorzitter Stichting Super Supermarkt Keurmerk, reikte het keurmerk uit. Hij benadrukte dat het SSK geen eenvoudig te behalen keurmerk is. Ondernemer Jeroen Nagelmaeker is dan ook super trots op het behaalde resultaat: ?Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.?

 

Afbeelding
De Vuurvogel opent Bevrijdingsfestival met Erik Mesie en Bas Treub Algemeen 22 apr, 11:18
Afbeelding
Zo'n driehonderd toeschouwers genieten van uitzwaaiconcert Meander Bigband Algemeen 22 apr, 10:18
Afbeelding
Typhoon bij Plato tijdens Recordstoreday Algemeen 22 apr, 08:16