Afbeelding

Sfeervol winkelen in Hattem bij kaarslicht

Partnerbijdrages

In Hattem vinden er op donderdag 4 december en dinsdag 23 december twee bijzondere koopavonden in Hattem plaats met als titel ?winkelen bij kaarslicht'.

In de warme, sfeervolle binnenstad van Hattem hebben veertig ondernemers hun winkels geopend om bezoekers van dienst te zijn. De avond wordt nog gezelliger met de muzikale klanken van De Hanewakkers. Tussen het winkelen door kan men gebruikmaken van de horecagelegenheden voor een bak koffie met wat lekkers. Of de winkelavond beginnen met een diner en daarna lekker gezellig de Hattemse winkelstraten door.

Daarnaast kan men in november en december mooie prijzen winnen met de eindejaarsactie. Bij aankoop van producten krijgt men voor iedere 5 euro een stempel op een stempelkaart. De volle stempelkaarten kunnen ingeleverd worden bij de Bruna, Zusjes Lingerie en Bakkerij Blom. Tijdens de actie zijn er drie trekkingen, te weten op maandag 1 december, maandag 15 december en zaterdag 27 december. Prijzen die zijn te winnen zijn onder andere één minuut gratis winkelen bij de Boni en de Albert Heijn, zes entreekaarten van Museum de Fundatie met hightea, een horloge van Bram van de Loosdrecht en tal van waardebonnen met hoge bedragen. De trekkingen worden verricht door notaris Van der Ven. De prijswinnaars staan op de woensdag na de trekking in het huis-aan-huisblad de Dijkpoorter en op www.dedijkpoorter.nl. De deelnemende winkeliers zijn te herkennen aan een poster in de winkel.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden