Jong Dubbelgreep speelt voor bij Sinterklaas
Jong Dubbelgreep speelt voor bij Sinterklaas brugmedia.nl

Jong Dubbelgreep speelt voor bij Sinterklaas

Cultuur

Een heuglijke mededeling! Sinterklaas heeft de jongste dubbelgreepleerlingen weer uitgenodigd om voor hem te komen spelen op zaterdag 29 november. Het is hem de afgelopen jaren zo goed bevallen dat hij de Doopsgezinde kerk (Wolweverstraat 9) heeft gehuurd om dit mogelijk te maken. Ongetwijfeld speelt mee in zijn beslissing dat Dubbelgreep dit jaar 25 jaar bestaat en een cadeautje dan niet misstaat.
We zullen hem een bijzonder muzikale avond bezorgen door voor hem te spelen en te zingen. Alle bekende sinterklaasliedjes zullen langskomen hetzij instrumentaal dan wel vocaal. De avond begint om 18:30 uur en iedereen is uiteraard van harte uitgenodigd. Omdat het dure tijden voor de Sint zijn wordt 1 euro entree gevraagd.
En omdat we er toch zijn: misschien wil Sint om 20.30 uur zelf nog wel wat spelen, of zou hij dat niet durven? We gaan dan namelijk verder met een voorspeelavond voor de wat oudere kinderen van Dubbelgreep. Dit gedeelte belooft een gevarieerd programma te bieden met in ieder geval strijkers, piano en gitaar.
Laat u verassen deze avond, zingend of met mooie muziek in gedachten gaat u naar huis. Mooier kan de feestmaand niet beginnen, het eerste cadeautje is al binnen.

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 22 uur geleden