StarrJazz Teachers on Thor

Algemeen

BINNENSTAD ? Een nieuwe editie van StarrJazz staat gepland voor donderdag 27 november.  De docenten van het ArtEZ conservatorium te Zwolle zijn afkomstig uit heel Nederland. Veelvuldig actief op de diverse (jazz)podia in den lande showt een aantal van hen vanavond als collectief en als solist hun muzikale kwaliteiten.

Plaats van handeling is Cultuurschip Thor. ?Het repertoire wat deze avond ten gehore gebracht wordt, zal even divers zijn als de muzikanten zelf?, aldus de organisatie. ?Op het programma staat in elk geval een aantal stukken van de hand van gastheer/collega Rik Elings die hij  in de jaren 80 schreef voor zijn toenmalige Jazzfusion formatie ?Scope'.  Behalve Rik neemt ook ArtEZ Jazz-coördinator Tilmar Junius plaats achter de vleugel. Deelnemende teachers zijn verder de Amerikaanse Jazz zangeres Adrienne West, Henk de Ligt op (contra)bas, Peter Berk op drums en de onnavolgbare Jan Wessels op trompet.?

StarrJazz met ?Teachers on Thor' op donderdag 27 november begint om 20.30 uur. Inloop een half uur voor aanvang. Entree is 15 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.cultuurschipthor.nl.