Afbeelding

Koops Bedden houdt Matrassen Tiendaagse

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koops Bedden aan de Rondweg 72 in Wezep, al honderd jaar hét adres als het om mooi, gezond en duurzaam slapen gaat, houdt de komende dagen een matrassen tiendaagse met kortingen van tien tot vijftig procent.

?We vervangen onze showroommatrassen eenmaal per jaar, zodat klanten altijd op de nieuwste en beste matrassen liggen als ze op bezoek komen om verschillende matrassen uit te proberen?, aldus Ente Bosma jr, eigenaar van Koops Bedden. ?Voordat je een matras aanschaft, moet je die uitproberen, er op gaan liggen en het verschil voelen tussen bijvoorbeeld traagschuim, koudschuim, pocketvering, binnenvering en natuurlatex. Juist omdat ieder mens uniek is, heeft hij of zij een advies op maat nodig. Wij geloven bijvoorbeeld niet in het opmeten van het lichaam via de computer en dan een matrashardheid aangemeten krijgen.? Koops Bedden heeft inmiddels al generaties heel veel klanten aan een gezond en verantwoord ligcomfort geholpen en dat zal de specialist blijven doen. Vandaar dat ze de komende tien dagen deze matrassen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbiedt. De korting kan zelfs oplopen tot vijftig procent.

?Met een grote ligstudio is de keuze groot, maar op=op!?, benadrukt Bosma jr. ?Verder hebben wij nog een groot aantal voorraadmatrassen ingekocht die wij zeer aantrekkelijk hebben afgeprijsd. Bovendien hebben wij op onze Tempur-matrassen een voordeelactie met kortingen die kunnen oplopen tot wel 300 euro. Dus reden genoeg om naar Koops Bedden te komen en u uitgebreid te laten voorlichten welke matras het beste bij u past.? De matrassen tiendaagse eindigt op zaterdag 29 november om 17.00 uur.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 20 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 20 uur geleden