Afbeelding

Aurora Kantoorshop gaat verhuizen

Partnerbijdrages

Aurora Kantoorshop gaat verhuizen naar Gerson Kantoorspecialisten aan de Marsweg 63 in Zwolle. De kantoorshop aan het Gasthuisplein 18?20 houdt daarom opruiming met hoge kortingen, waaronder luxe schrijf- en lederwaren voor de helft van de prijs..

Na 25 jaar te hebben gewerkt vanuit twee Zwolse vestigingen, is besloten om alle krachten te bundelen. Gerson Kantoorspecialisten biedt het meest complete kantoorassortiment met supersnelle, persoonlijke en professionele service op een goed bereikbare locatie. Aan de Marsweg is een ruime showroom/winkel, kunnen klanten parkeren voor de deur. Bestellen is gemakkelijk uit de catalogus of in de webshop, telefonisch of per mail.

Gerson Kantoorspecialisten levert alles van computers, ICT dienstverlening, kantoormeubelen, ergonomische oplossingen, schoonmaakartikelen, koffie-soep facilitaire producten, kantoorartikelen, papier, cartridges, kantoormachines, printers, copiers, scanners, luxe schrijf- en lederwaren, tot complete projectinrichting. Het totaalconcept wordt gepresenteerd in de tweeduizend vierkante meter grote showroom. De levering is snel dankzij de eigen service-bezorgdienst.

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59