Ski Fit, training voor de mooiste, welverdiende vakantie
Ski Fit, training voor de mooiste, welverdiende vakantie brugmedia.nl

Ski Fit, training voor de mooiste, welverdiende vakantie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Voor de mooiste, welverdiende winterportvakantie van het jaar, waar men maar een paar kostbare dagen is, biedt Squash & Cardiofit Centrum Zwolle een speciaal trainingsprogramma op maat. Skiërs hoeven zodoende hun kostbare wintersportdagen niet door te brengen met spierpijn.
Wie fit en in conditie aan zijn skivakantie wil beginnen, kiest voor een gedegen voorbereiding. Een goede conditie houdt skiërs scherp en alert op de piste. Ze voorkomen daardoor vervelende valpartijen met alle gevolgen van dien.

Ski Fit is gericht op het oefenen van skitechnieken, zorgt voor conditieverbetering en voorkomt blessures. De Ski Fit wordt gegeven in de vorm van een circuittraining in combinatie met de sport specifieke oefeningen. De Ski Fit is een uitstekende voorbereiding en ?droogtraining' voor een geslaagde wintersportvakantie. ?Bereidt u goed voor, en werk aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht. U zult het verschil duidelijk merken?, aldus Squash & Cardiofit Centrum Zwolle.

Ski Fit wordt tot en met maart gegeven op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur en op zondagochtend van 10.15 tot 11.15 uur. Iedereen met een cardiofit abonnement mag hieraan deelnemen. Voor wie geen cardiofit abonnement heeft, zijn de kosten voor tien lessen 75 euro.
Muay Thai

Tevens biedt Squash & Cardiofit Centrum Zwolle vanaf heden Muay Thai lessen aan onder leiding van Pascal Brinkman. Muay-thai is een verdedigingssport die al eeuwen bestaat. Het werd in Thailand en buurlanden in tijd van vrede beoefend door de soldaten en boeren. In de loop de jaren heeft het zich ontwikkeld tot een van de effectiefste verdedigingssporten in de wereld. Muay?thai is een aanvallende en verdedigende sport. De sport bestaat uit een combinatie van boks-, trap-, knie-, elleboog- en clinchtechnieken. Squash & Cardiofit Centrum Zwolle biedt deze lessen aan voor jeugd, beginners, gevorderde en een fun les.

 

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle

Dobbe 69

8032 JX Zwolle

(038) 453 38 28

www.squashzwolle.nl

 

Kaart van de gebieden in Overijssel en Gelderland getroffen door de overstromingen in 1825.
Nieuw project over de Overijsselse watersnoodramp van 1825 en de lessen hiervan voor het waterbeheer van de toekomst Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Theatervoorstelling over het geweten van de laatste secretaresse van Hitler te zien in Odeon Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
De Passerelle, de nieuwe duurzame loopbrug over het spoor, komt naar Zwolle: Aangepast bus- en treindienstregeling Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
112 Zwolle: Bestelbus knalt tegen een lichtmast: Bestuurder spoorloos 112 21 apr, 13:16
Afbeelding
Openluchtbad Zwolle opent deuren op Koningsdag: Voorverkoop tot en met 26 april Algemeen 21 apr, 12:08
Afbeelding
Saxofoonkwartet Quatro Saxophoni bij Theeschenkerij Oldeniel Algemeen 21 apr, 10:02