Travers en ZwolleDoet! bundelen hun krachten

Algemeen

ZWOLLE - Stichting Travers en Stichting Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! gaan per 1 januari 2015 een bestuurlijke fusie aan. Door deze samenwerking, zo is althans het doel, ontstaat meerwaarde voor partners van Travers en Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! en voor de dienstverlening aan inwoners van Zwolle.

?Beide organisaties bevorderen de participatie van inwoners in de stad Zwolle en zullen elkaar met hun kennis en activiteiten versterken?, valt in een gezamenlijk persbericht te lezen.

 ?Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! richt zich net als Travers op versterking van buurten en wijken en op participatie van inwoners. Travers is een stedelijke organisatie, die actief is in de wijken. Vrijwilligerscentrale ZwolleDoet! biedt stadsbreed diensten aan en versterkt hiermee het aanbod van Travers Welzijn. Andersom kan ZwolleDoet! profiteren van Travers Welzijns netwerken in de wijken. De twee organisaties gaan onder meer samenwerken met sociale wijkteams. De sociale wijkteams bieden vanaf 1 januari 2015 in alle wijken van de stad zorg- en hulpverlening aan inwoners. In de sociale wijkteams zijn diverse organisaties vertegenwoordigd, waaronder Travers Welzijn.?

Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 21 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen gisteren
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50