De Werkelaar genomineerd voor Roos van Elisabeth

Algemeen

Deventer - Jacobine Geel, voorzitter van GGZ Nederland, reikt op woensdag 19 november de jaarlijkse rozen van Elisabeth uit. Deze rozen zijn verdeeld in drie prijzen één voor een vrijwilliger, één voor een professional en een Jeugdroos.
Het winnen van de Roos betekent een extra waardering voor de inzet van iemand binnen de GGZ in Overijssel. Daarnaast bestaat de Roos uit een kunstwerk en een geldbedrag van 500 euro.

Acht mensen zijn genomineerd, waaronder de ervaringsdeskundigen Gody Keijzer (onder ander Mediant) en Denise Bosma (Ixta Noa). Daarnaast is er een bedrijf genomineerd, namelijk werkstation De Werkelaar uit Zwolle. Binnen dit project van arbeid en dagbesteding werken Frion, RIBW, Wezo en onderwijs samen.

De inloop begint om 15.30 uur in zaal de Steerne op het terrein Brinkgreven van Dimence in Deventer. Het programma duurt van 16.00 tot 17.30 uur. De feestelijke bijeenkomst is voor iedereen bij te wonen. Graag vooraf aanmelden via info@st-elisabethfonds.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden