Boekpresentatie Altijd piano bij waanders

Algemeen

BINNENSTAD - In de publicatie ?Altijd piano ? Muziek in het leven van Hella Haasse' geeft de oudste dochter Ellen van Lelyveld vrijdag 21 november bij Waanders in de Broeren een inkijkje in het privéleven van de familie Van Lelyveld-Haasse. Leidraad voor het boek hierbij vormt de muziek die in huis een belangrijke rol speelde. Klarinettist Gerard Zuyderhoff interviewt haar en beiden verrijken zij deze presentatie met diverse muziekstukken.

In Altijd piano worden juist de huis-, tuin- en keukensituaties beschreven. Daarnaast heeft het boek twee cd's met pianomuziek van onder meer Rachmaninov en Debussy en vocaal repertoire van onder andere Poulenc.
Ellen van Lelyveld (1947), oudste dochter van Hella Haasse, studeerde piano aan het Amsterdams Conservatorium. Zij werkte mee aan diverse kamermuziekconcerten. Daarnaast is ze ruim dertig jaar als docent verbonden geweest aan het Artez Conservatorium.

Locatie: Brasserie Waanders In de Broeren (entree via zijingang)
Toegang: ? 5,- (inclusief koffie bij aanvang, aanmelden verplicht)
Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19:30 uur). Kaarten kunnen via deze link worden gereserveerd: http://waandersindebroeren.nl/podium-en-exposities/boekpresentatie-ellen-van-lelyveld-altijd-piano



Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 20 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden