Afbeelding

Eerste Zwolse Carnavalsbeurs in de Bierton

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - De eerste Zwolse Carnavalsbeurs wordt op zondag 30 november gehouden in de Nieuwe Bierton. Deze beurs is van, voor en door carnavalsvierders. De deuren van de Nieuwe Bierton zijn geopend vanaf 12.00 uur en de beurs duurt tot 17.00 uur.  Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Deelnemers aan de beurs zijn carnavalsverenigingen, carnavalsgroepen, kapellen, particulieren, ondernemers en hobbyisten. Er is voor elk wat wils. Zo is er carnavalskleding te koop, zowel nieuw als gebruikt. Bezoekers kunnen ook op bestelling een origineel carnavalskostuum laten maken. Tevens zijn er nieuwe, eigengemaakte hoeden te koop. Daarnaast zijn er grimeuses aanwezig waarbij men een workshop kan volgen. Verschillende carnavalsverenigingen bieden allerlei zaken aan, waarmee bezoekers ze kunnen steunen en natuurlijk is er ook de mogelijkheid om lid te worden van een carnavalsvereniging.

Tijdens de carnavalsbeurs zijn er bovendien activiteiten voor de kinderen en is er een muzikale omlijsting. Alle beschikbare plekken zijn vergeven; er is nog wel een reservelijst voor deelnemers. Informatie over de beurs kun is te vinden via Facebook: www.facebook.com/carnavalsbeurszwolle  en voor vragen en opmerkingen kunnen geïnteresseerden mailen naar : carnavalsbeurszwolle@gmail.com.