Het Grote Sinterklaasfeest voor gezinnen van Voedselbank Zwolle

Partnerbijdrages

Studio TaS, Landstede, Song & Dance Academie en Patricia Gieling hebben voor zaterdag 22 november de vijfde editie van ?Het Grote Sinterklaasfeest' georganiseerd voor gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank Zwolle.

De dag heeft  een extra feestelijk tintje vanwege het lustrum. De initiatiefnemers willen met dit feest 140  kinderen en hun ouders een onbezorgde en een gezellige middag bezorgen. Net als voorgaande jaren verzorgen de studenten van Song & Dance Academie een spetterende Pietenmusical. Het Grote Sinterklaasfeest begint om 15.00 uur en vindt plaats in het theater van Landstede aan het Dokterspad.

De gezinnen worden feestelijk ontvangen in het theater van Landstede met koffie, thee, ranja en een speculaaskoek van de Stadsbakker als ook met muziek van Pietenband de Kleikloeten. Daarna brengen de studenten van Song & Dance Academie de spetterende Pietenmusical. Tot slot gaan de kinderen naar huis met een groot cadeau en een goed gevulde goodiebag. De organisatie benadrukt dat Het Grote Sinterklaasfeest weer mogelijk is dankzij de steun van veel sponsoren en een groot aantal vrijwilligers en studenten. Wie ook een bijdrage wil leveren of nog mogelijkheden ziet voor sponsoring, kan via sinterklaasfeest@studiotas.nl contact opnemen met Studio TaS.