Landstede MBO houdt Open Huis op 13 november

Partnerbijdrages

Een passende opleiding vinden, is niet altijd even makkelijk. Daarom heeft Landstede MBO voor donderdag 13 november van 17.00 tot 21.00 uur een Open Huis georganiseerd voor alle aankomende studenten, hun ouders en andere belangstellenden.

Het Open Huis is op alle locaties van Landstede MBO in de regio's Harderwijk, Raalte en Zwolle en op de sub-locaties in Dronten en Lelystad. Bezoekers vinden er informatie over alle mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Daarnaast geven de medewerkers van Landstede Studie-& Loopbaanoriëntatie extra informatie en helpen ze kiezen uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Landstede MBO.

Landstede MBO biedt leertrajecten op maat en op vier niveaus, van ondersteunende tot leidinggevende functies. De trajecten zijn zo te kiezen dat ze aansluiten op de talenten, wensen en interesses. Daarnaast leren studenten in zogenaamde Landschappen. Dat zijn veertien verschillende interessegebieden waarin ze kennismaken met hun toekomstige beroep en werkveld.

In Zwolle zijn de Landstede-vestigingen aan het Dokterspad 2, Fuchsiastraat 1, Stadionplein 12 (in IT PerformanceHouse) en  Rechterland 1 geopend. Kijk voor meer informatie op www.landstedembo.nl en www.enwatzoekjij.nl Gratis bellen met het infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren) kan ook.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 8 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 8 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 10 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50