Gezond Gemak en veel meer

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Misschien gaat dit verhaal wel over het vele meer. Herold aan het Rot, de Gezond Gemak eetwinkel heeft het in huis. Noem het maar gezonde verrassingen.

Herold opende vier jaar geleden zijn Gezond Gemak-winkel; de maaltijden, zoals zijn moeder ze thuis altijd kookte, wilde hij ook verkopen. Zijn moeder Beppie kookt ze samen met Herold nog steeds ,maaltijden die zo uit grootmoeders kookboek kunnen komen, vol van smaak en vooral zeer gezond. Puur natuur is het en men proeft de nostalgie van de smaken van vroeger. Zijn vader Joop, de vanouds bekende groenteman uit de Assendorperstraat, is er voor hand- en spandiensten. Hij is de stuwende kracht en met zijn groenten en fruit-ervaring van vele jaren kan hij de juiste adviezen geven.

Iemand bedacht een naam voor Herold. Hij vertelde dat zijn winkel net zo goed ?De Culinaire Assendorper' kon heten, want alles wat Herold verkoopt zijn culinaire hoogstandjes. Maar er is meer. De familie is altijd al bezig geweest met alles wat nog gezonder was dan wat mensen al kenden. Herold doelt op allerlei producten die zijn te kenmerken als extreem gezond. Een paar producten uit dit assortiment: Goji-bessen, moerbei-bessen, chia-zaad, bijenpollen en tarwegras. Dit zijn nog maar een paar producten, waarvan men zeker weet dat het meer dan gezond is en een goede toevoeging aan de dagelijkse kost om de mens gezond te maken en te houden.

Herold heeft er nu vier  succesvolle jaren op zitten en is van plan om er nog veel jaren aan toe te voegen. In ieder geval kunnen klanten de komende tijd aan de Assendorperstraat veel acties verwachten en smakelijk smullen van alles wat vroeger zo normaal en lekker was.

 

Gezond Gemak

Assendorperstraat 37

8012 DE Zwolle

(038) 422 22 00

www.gezondgemakzwolle.nl