Veilig de winter in met winterband Retro
Veilig de winter in met winterband Retro brugmedia.nl

Veilig de winter in met winterband Retro

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Veiligheid. Dat is het sleutelwoord bij Retro, specialist in banden en wielen, en daarnaast een allrounder in het onderhoud van auto's. ?De banden zijn jouw contact met de weg en die moeten gewoon goed zijn", aldus het Zwolse bedrijf, gevestigd aan de Wilgenstraat 33. 

De periode van de winterbanden is aangebroken en nu we een paar koudere dagen hebben gehad, is de animo er voor weer flink gestegen merken ze bij Retro.

Maxxis is het huis-bandenmerk van Retro. Een kwalitatief goede band voor een scherpe prijs. ?Daarnaast hebben we alle bekende A-merken. Ook bieden we een pechservice voor mensen uit de regio Zwolle.?

Retro heeft nu een wel heel voordelige aanbieding. Een set nieuwe winterbanden voor auto's van de Volkswagengroep (dus tevens Audi, Skoda en SEAT) kost, inclusief montage en balanceren, zeshonderd euro. Behalve bandenspecialist is Retro ook de zaak om nieuwe velgen te kopen, of je nu lichtmetaal of aluminium wilt. Wie aan het vervangen van de remmen toe is, zit er ook goed. ?Zoals gezegd staat veiligheid bij ons voorop. Flexibiliteit en meedenken met de klant zijn andere belangrijke zaken.?

Adviseren hoort daar ook bij. Wat een goede band is bijvoorbeeld hangt mede af van de auto die je rijdt. Een auto van vijftienhonderd kilo heeft nu eenmaal  ander schoeisel nodig dan eentje van duizend kilo. Kies je voor een hoogwaardige band, dan zie je dat weer terug in een gunstiger verbruik. ?Het verdient zichzelf terug, net als het uitlijnen van je auto mocht dat nodig zijn.?

Retro BV

Wilgenstraat 33

8021 XV Zwolle

(06) 47 68 43 47

 

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 23 uur geleden