Afbeelding

Expert Witgoed officieel dealer van Sonos draadloze HiFi

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Expert Witgoed in winkelcentrum Zwolle-Zuid heeft sinds kort het officiële dealerschap van Sonos. ?Met dit audiosysteem heb je in het hele huis muziek, zonder kabels?, vertelt verkoper Jeroen de Steenhuijsen Piters enthousiast.

Hij leg uit dat Sono eigenlijk alle huidige audio vervangt. ?In feite koop je losse speakers. Die kun je bedienen via de computer, je smartphone of tablet. Iedere speaker kun je apart aansturen. Dus als je in de woonkamer popmuziek wilt luisteren en op de slaapkamer klassieke muziek, is dat mogelijk. Ze zijn verder bestand tegen vocht, dus je kunt ook een speaker in de badkamer plaatsen.? Het systeem is tevens aan te sluiten als home cinema via een soundbar onder de televisie. ?Sonos maakt het draadloos streamen via Spotify of I-tunes heel gemakkelijk. Bovendien is de geluidskwaliteit erg goed en het systeem kent vrijwel geen storing. Als de verbinding in de ene speaker wat minder is, neemt de anders het zo over?, aldus de verkoper, die daar nog aan toevoegt dat Sonos-speakers verkrijgbaar zijn vanaf 199 euro en dat de fabrikant twee jaar garantie geeft op het systeem.

Over de installatie hoeven klanten zich geen zorgen te maken, zegt Henk Worst, eigenaar van Expert Witgoed, al 22 jaar actief in winkelcentrum Zwolle-Zuid. ?De installatie kunnen wij verzorgen. We hebben een eigen servicedienst voor audio, computers en was- en droogapparatuur. Verder bezorgen wij gratis en kunnen klanten gratis voor de deur parkeren.?

Expert Witgoed

Van der Capellenstraat 145

8014 VW Zwolle

(038) 465 41 06

www.expert.nl/zwolle