Inspiratieavond met Feeling Well Fair

Partnerbijdrages

Creatief Centrum Inside Out lanceert de Inspiratieavond. De avond wordt gehouden op vrijdag 7 november van 19.00 tot 22.00 uur in wijkcentrum De Bolder in de Aa-landen. De entree is gratis.

Pascale Tichelaar organiseert al jaren de Feeling Well Fair, Be Inspired. Ze werkt nauw samen met Bewust Zwolle. Deze avond met fair staat in het teken van lekker leven, inspiratie, spiritualiteit, genieten en ervaren. De bezoeker maakt op een ontspannen en zeer toegankelijke manier kennis met diverse exposanten die passen binnen de thema's van eten en drinken, mode, uiterlijke verzorging, (gezins)leven, werken, gezondheid, ontspanning, creativiteit, bewustzijn en spiritualiteit. Denk daarbij aan een gezondheidscoach, een mediumconsult, energetische behandeling, creatieve workshops, massage en zoveel meer. De entree is gratis en er zijn twee zalen waarin gratis lezingen en demonstraties worden gehouden.

Wie wil deelnemen, kan mailen naar pascale@mandalatekenen.info. De Feeling Well Fair staat ook op Facebook of bezoek de site: www.feelingwellfair.nl.

 

 

 

 

 

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 13 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 13 uur geleden