Afbeelding

HulstFlier Installateurs wortelt in Zwolle

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

HulstFlier Installateurs biedt alles op het gebied van traditionele installatietechnieken voor de woningbouw en utiliteit ?zowel nieuwbouw als renovatie- maar je kunt er ook terecht voor een ruime keuze aan installatietechnische oplossingen. De derde vestiging van het bedrijf (Dordrecht en Elburg zijn de anderen) werd donderdag geopend.

De ?Elburger'zaak verlegt daarmee haar werkterrein, maar is al Zwolser dan je misschien denkt. Aan het hoofd staat namelijk Blauwvinger Rob Winkelaar en de rest van het team is ook Zwols. ?Als je in Zwolle aan de slag wilt, moet je er ook gevestigd zijn vinden wij. Van daaruit willen we de sprong maken verder naar het noorden waarbij je kunt denken aan Meppel en Steenwijk.?

Dat zich in het voormalig pand van firma Leeuwtechniek aan de Gasthuisdijk (deel uitmakend van het oudste industrieterrein buiten de binnenstad) een ?nieuw' installatiebedrijf vestigt, maakt wethouder Rene de Heer enthousiast. In zijn toespraak tijdens de opening memoreerde de wethouder dat het goed is voor de economie in de stad. Zelf stak hij ook de handen uit de mouwen door een verwarmingsbuis door te knippen. Op de Zwollenaartjes gebakjes prijkte het logo van HulstFlier, dat onder andere een breed assortiment heeft aan duurzame warmtepompinstallaties, zonnepanelen, airconditioning, brandmeld-installaties en inbraakalarmen. Adviseren en informeren is daarbij een ?tweede natuur' voor het klantvriendelijke bedrijf.

HulstFlier heeft in de regio na de bouwvak al werkzaamheden opgepakt. Waaronder het renoveren van 59 woningen in Wanneperveen voor de firma Mateboer en de interne verbouwing van ?de Biljartfabriek' aan de grote Voort en tal van andere klussen.