Dameshockeyinterland Nederland Duitsland in Zwolle
Dameshockeyinterland Nederland Duitsland in Zwolle brugmedia.nl

Dameshockeyinterland Nederland Duitsland in Zwolle

· leestijd 1 minuut Sport

Dameshockeyinterland Nederland?Duitsland op 18 november in Zwolle
Laatste krachtmeting ter voorbereiding Champions Trophy 2014 vindt plaats op Sportpark Het Hoge Laar bij HCZwolle
Dinsdag 18 november hockeyen de nationale dameshockeyteams van Nederland en Duitsland om 18.30 uur een interlandwedstrijd tegen elkaar op het hoofdveld van Hockey Club Zwolle, gelegen aan Het Hoge Laar.
Voorafgaand aan die interlandwedstrijd is er op maandag 17 november een oefenwedstrijd Nederland tegen Duitsland.
Onder leiding van de nieuwe bondscoach Sjoerd Marijne worden deze dagen benut als laatste voorbereiding op de Champions Trophy, welke van 29 november tot en met 7 december worden georganiseerd in Argentinië. Naast Nederland doen daaraan ook Argentinië, Australië, China, Engeland, Duitsland, Japan en Nieuw-Zeeland mee.
HC Zwolle is de trotse gastheer en organiseert samen met de KNHB dit voor deze regio unieke evenement.
De toegang tot de oefenwedstrijd op maandag 17 november is gratis. Wel wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd van ? 1,-. Hiervoor ontvangt men een lot waarmee kans gemaakt wordt op een door het Nederlands elftal gesigneerd hockeyshirt. Voor de oefenwedstrijd worden veel scholieren en jeugdleden van HCZwolle met hun ouders verwacht. Vanaf 15.30 uur is het sportpark open, zodat men ook de warming-up van de teams kan meemaken. Aanvang wedstrijd: 17.00 uur.
De entreeprijs voor dinsdag 18 november bedraagt in de voorverkoop ? 5,-. Kaarten zijn te bestellen via de website van HCZwolle. Vanaf 16.30 uur is het sportpark open. Aanvang wedstrijd: 18.30 uur.
In verband met beperkte parkeergelegenheid worden alle bezoekers uit Zwolle verzocht op tijd en op de fiets naar Het Hoge Laar te komen. Het verkeer wordt in goede banen geleid door parkeerstewards.

Meer info en kaartverkoop via de site van HCZwolle, http://www.hczwolle.nl