Studenten in gesprek met correspondenten NOS-journaal

Algemeen

ZWOLLE - Studenten van de opleiding Journalistiek van Windesheim gaan op dinsdag 4 november in gesprek met Bram Vermeulen en David Jan Godfroid, bekende correspondenten van het NOS-journaal.

Beide journalisten vertellen over hun recente ervaringen in Afrika en Oost-Europa en over hun visie op de maatschappelijke rol van het vak. De bijeenkomst is kosteloos toegankelijk voor alle studenten en medewerkers van Windesheim, voor middelbare scholieren die overwegen Journalistiek te gaan studeren en voor overige belangstellenden.

Onder leiding van Bas Mesters gaan studenten in een Collegetoursetting in gesprek met de correspondenten. Met deze bijeenkomst wil Bas Mesters laten zien welke koers hij als nieuwe directeur van de opleiding Journalistiek inzet: opleiding en werkveld nauw verbinden en constant op zoek naar inspiratie en motivatie voor iedereen.

De bijeenkomst vindt plaats in het auditorium van Windesheim in Zwolle. Het programma start om 10.00 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is gewenst. Vragen aan correspondenten kunnen gesteld worden via www.windesheim.nl/correspondent. Hier is ook meer informatie over de bijeenkomst en het programma beschikbaar.