Voltallig college schuift aan bij Resto VanHarte
Voltallig college schuift aan bij Resto VanHarte brugmedia.nl

Voltallig college schuift aan bij Resto VanHarte

· leestijd 1 minuut Algemeen

DIEZERPOORT - Burgemeester en wethouders van Zwolle schuiven op woensdag 5 november aan tafel bij Resto VanHarte Zwolle om een hapje mee te eten en om in gesprek te gaan met de VanHartegasten en vrijwilligers. Resto VanHarte is een buurtrestaurant voor jong en oud met gezonde maaltijden voor weinig geld. Een plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Burgemeester Henk Jan Meijer en zijn team maken een tournee langs tal van Zwolse sociale organisaties en bedrijven om kennis te maken met deze initiatieven. Op hun lijst staan diverse woonvormen, sociale wijkteams, culturele ? en jongerenprojecten en bedrijven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst zijn. B en w sluiten de tournee af bij Resto VanHarte, waar de aanwezigen tussen de gangen door vragen kunnen stellen aan de burgemeester en wethouders. De wethouders zijn Filip van As, Ed Anker, Nelleke Vedelaar, Jan Brink en René de Heer. Ook gemeentesecretaris Regina Riemersma is aanwezig.

Resto VanHarte Zwolle is elke maandag en woensdag geopend in De Terp aan de Radewijnsstraat 1. De gezamenlijke maaltijd begint om 18.00 uur. Iedereen is welkom, ook als wie niet in de buurt woont. Van tevoren reserveren is wel vereist via www.restovanharte.nl (gratis) of telefonisch: 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Kinderen zijn ook welkom.

Resto VanHarte is een buurtrestaurant waar bezoekers ook kunnen bijpraten met buurtgenoten en allerlei mensen uit de wijk kunnen ontmoeten. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.