Afbeelding

Demodagen bij Takman: ?Een accu voor alles'

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Takman gereedschappen houdt voor de negentiende keer haar jaarlijkse demodagen. Dit jaar laten de demonstrateurs van Stihl en Viking alle noviteiten zien en profiteren klanten van extra kortingen. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 november vindt dit evenement weer plaats. De demodag aan de Van Raaltestraat in Ommen is op 7 november van 14.00 tot 21.00 uur. Het filiaal aan de Campherbeeklaan in Zwolle (Berkum) houdt op zaterdag 8 november van 10.00 tot 17.00 uur haar demodag. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers kijken  en vragen stellen aan de specialisten van Stihl en Viking. Nieuw in het assortiment zijn de Stihl accu machines. Deze stille, mobiele en krachtige machines zonder uitlaatgassen geven volledige vrijheid bij tuinwerkzaamheden en groenonderhoud.

?Eén accu voor alles'. Van het snoeien van heggen, grasmaaien, graskanten trimmen, gevallen bladeren opruimen en paden reinigen tot haardhout zagen, Stihl en Viking accumachines voeren die opdrachten met gemak uit. Zowel voor de doe-het-zelver als de professionele gebruiker.

Wat betreft gereedschappen is Takman dé plek voor de echte liefhebber. Of men nu op zoek is naar een kettingzaag, hang- en sluitwerk of een simpel schroefje, bij Takman gaat men nooit met lege handen de deur uit. Niet voor niets is Takman al sinds 1918 een gespecialiseerd bedrijf voor de verkoop en reparatie van onder andere ijzerwaren gereedschappen en machines voor zowel de particuliere als de professionele sector .

Volgende week staan in deze krant de spectaculaire aanbiedingen van Takman.

 

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 23 uur geleden