Afbeelding

Nu gratis Alviana producten bij de G&W GezondheidsWinkel

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vandaag de dag hechten mensen steeds meer waarde aan de natuurlijkheid, de kwaliteit en de verdraagbaarheid van de verzorgingsproducten die dagelijks worden gebruikt. Deze drie belangrijke eigenschappen heeft Alviana natuurcosmetica hoog in het vaandel staan.

Alviana is hoogwaardige biologische Duitse topkwaliteit cosmetica, geproduceerd volgens een erkende standaard voor natuurlijke en biologische cosmetica. Hiernaast is Alviana gecertificeerd volgens NATRUE richtlijnen, wat betekent dat ze voldoet aan de strenge richtlijnen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Naast de bijzondere verzorgende eigenschappen van Alviana, is het vooral de kwaliteit van de biologische grondstoffen die een cruciale rol speelt.

Het assortiment van Alviana bestaat uit drie soorten gezichtsverzorging voor de verschillende huidtypen. Voor de gevoelige huid is er de Sensitive-serie, voor de rijpere huid de Anti-Aging Q10-serie en voor de normale, droge én beschadigde huid de Wilde Roos-serie. Alle producten zorgen voor hydratatie, elasticiteit en soepelheid. Naast de gezichtsverzorging biedt Alviana heerlijke natuurlijke verzorging voor het hele lichaam op basis van natuurlijke plantenextracten.

Klanten ontvangen nu bij besteding van 10 euro bij de G&W GezondheidsWinkel gratis Alviana tandpasta ter waarde van 3,49 euro. Bij een besteding van 20 euro ontvangen ze een heerlijke Alviana douchegel ter waarde van 5,95 euro naar keuze en bij een besteding van 30 euro krijgen klanten een Alviana handcrème Q10 ter waarde van 8,95 euro. Voor alle gratis producten geldt dat deze verdeeld mogen worden over het aankoopbedrag. Alle combinaties zijn mogelijk. Hoe meer men besteedt, hoe meer gratis Alviana producten

Alviana is verkrijgbaar bij de G&W GezondheidsWinkel. Kijk voor de adressen op:

www.gezondheidswinkel.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 17 uur geleden