Vrijwilligers Molen Fakkert in het nieuw dankzij Greenshoes

Algemeen

Zaterdag 25 oktober zijn de vrijwilligers van Stichting Molen van Fakkert uit Hoonhorst samen met dhr. G. Veldhuis van de Greenshoes uit Dalfsen op de foto geweest.

Afgelopen mei heeft het bestuur van de molen een cheque t.w.v. ? 500,= ontvangen van Greenshoes. Deze cheque werd uitgereikt omdat zij een mooi bedrag hadden overgehouden na de midwinterhoornwandeltocht. Zij schenken dit dan aan een vereniging/stichting die bv. gemeente Dalfsen promoot en/of heeft meegewerkt bij deze wandeltocht.

Met onder andere deze cheque heeft Stichting Molen Fakkert voor al haar vrijwilligers een poloshirt en fleece jack aangeschaft zodat zij tijdens een activiteit herkenbaar zijn voor het publiek.

Wilt u de vrijwilligers in het echt bewonderen, kom dan op zaterdagmiddag naar de molen of op 14 december 's middags naar de kerstmarkt.

En als u net als één van de duizend wandelaars straks ook mee wilt wandelen tijdens de midwinterhoorn wandeltocht, noteer dan 29 en 30 december in uw agenda. De tocht zal dan beide dagen vanuit Hoonhorst, naast de molen, vertrekken.