Nieuwe vorm van vrijwilligerswerk bij Frion Zorg

Algemeen

ZWOLLE-ZUID - Het Diaconaal Platform Zwolle, specifiek de gemeenschapskringen, organiseert op dinsdag 28 oktober een avond voor vrijwilligers die via de kerken of via andere wegen betrokken zijn bij Frion (locatie IJsselbolder en Prunuspark), om kennis te maken met 'Beweging in Presentie', een nieuw professioneel vrijwilligersnetwerk.

'Beweging in Presentie' opgezet door GrOwn People, wil het vrijwilligersnetwerk vormen dat elke zorginstelling nodig heeft om, in samenwerking met haar professionele werkers, zorg op maat te kunnen (blijven) verlenen aan haar cliënten. Dat doet Frion door vrijwilligers te werven in de directe omgeving van de betreffende zorginstelling en te trainen.
Frion wil voor haar locatie IJsselbolder in Zwolle-Zuid en Prunuspark zo'n vrijwilligersnetwerk vormen en de huidige vrijwilligers uitnodigen, maar ook andere belangstellenden zijn welkom. De avond aan de Commissarislaan 35 begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 8 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 21 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen gisteren
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen gisteren