Afbeelding

Supermarkt Boni start Jeugdsponsoractie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Diverse verenigingen uit Zwolle gaan vanaf woensdag 1 oktober de strijd met elkaar aan voor de Jeugdsponsoractie van Boni Supermarkten. Op een ludieke manier zullen zij iedere zaterdag het winkelende publiek verrassen.

Klanten van de Boni supermarkt aan de Deventerstraatweg krijgen tussen 1 oktober en 25 november sponsormunten bij elke 10 euro aan boodschappen, waarmee ze hun favoriete vereniging kunnen ondersteunen. Iedere sponsormunt staat voor een bedrag, dat aan het eind van de supermarktactie aan de vereniging wordt uitgekeerd als sponsorgeld. In Zwolle  doen acht verenigingen mee, te weten Z.A.C. Zwolsche Atletische Club, Scouting Vaandrig Lengtongroep, badmintonclub SVI, handbalvereniging SV Zwolle, voetbalvereniging VV SVI, orkesten en koren van De Vuurvogel, honk-en softbalvereniging Blue Hawks en de

Reddingsbrigade Zwolle. Paul van den Berg, bedrijfsleider van de Boni in Zwolle: ?Gedurende de komende acht weken presenteren de verenigingen uit Zwolle zich op een ludieke manier aan het winkelende publiek, in de hoop dat ze sponsormunten ontvangen. Vorig jaar is er in één van de deelnemende winkels zelfs een reddingssloep aanwezig geweest. Maar ook een muzikaal optreden wordt door de klanten van de Boni erg gewaardeerd.?

In totaal wordt er tijdens de Boni Jeugdsponsoractie een bedrag van 200.000 euro verdeeld over alle deelnemende verenigingen in heel Nederland. De Boni Jeugdsponsoractie heeft tot doel lokaal betrokken te zijn bij de deelnemende verenigingen en ze een steuntje in de rug te bieden. Dankzij het sponsorgeld kunnen besturen weer activiteiten organiseren voor de jeugdleden. Verenigingen die net buiten de boot zijn gevallen tijdens de loting dingen volgend jaar opnieuw mee naar een plek in de winkelcampagne.