27-09-2014 Drukke zaterdag bij Korfbalvereniging CKV Sparta

· leestijd 1 minuut Sport

Aanstaande zaterdag is het weer een drukte van belang bij korfbalvereniging Sparta. De jongste spelers en speelsters beginnen hun wedstrijden om 9:30. Met de nieuwe spelregels is het voor de kleinsten makkelijker scoren en dat doen de F1 en F2 dan ook uitstekend. Beide teams staan mooi bovenaan in de competitie. Lijkt het u leuk om eens dit grut te zien spelen samen met uw kinderen, dan verwelkomen wij u hartelijk op onze fraaie accommodatie aan de Nijenhuislaan 2 in Zwolle (Stadshagen). Verder speelt op dat moment onze C3 die zijn uiterste best zal doen om de koploper in de poule te achterhalen.
Om 10:45 beginnen dan de spelers en speelsters van de E1 en C2 met hun wedstrijden. De E1 zal strijden om de opgebouwde voorsprong in hun poule verder te vergroten. Zij moeten spelen tegen de nummer 2 en de spanning is dus groot. De C2 zal alles op alles zetten om de eerste punten van het seizoen binnen te halen tegen Elburg C1.
Vervolgens start om 11:00 op het hoofdveld Sparta A1 tegen Regio '72 uit Vaassen, de debutant in de eerste klasse. Zij zullen tot het uiterste gaan om de aansluiting bij de top te behouden. Deze poule kenmerkt zich door zeer verrassende uitslagen, zodat het moeilijk is de favoriet voor de titel aan te geven. Het is echter allemaal wel heel spannend en over het algemeen van een zeer goed niveau.
Om 12:00 starten de C1 en B1 hun wedstrijden. De C1 speelt tegen Rood-Wit uit Wezep en beiden zullen proberen van de laagste positie weg te komen. De B1 daarentegen zal tegen de hekkensluiter NKC '51 B1 aantreden en moet normaal gesproken hun koppositie kunnen versterken.
Om 12:30 zal het derde team van Sparta proberen het stokje van de laatste positie over te geven aan Lintjo 2. De laatste wedstrijden waren helemaal niet slecht, maar werd helaas telkens net aan het kortste eind getrokken.
Dan om 14:00 zal het tweede team aantreden tegen Hoogkerk 2. Hoogkerk is de runner-up in deze poule waarin Sparta 2 een fraaie koppositie bekleedt. Echter de betere tegenstanders worden deze en komende weken voor het eerst getroffen.
En als afsluiting van de dag begint om 15:30 het eerste team aan de zware klus om het eerste van Hoogkerk te verslaan. Het voor een deel vernieuwde team heeft helaas een aantal keren nipt verloren en hoopt nu alle schroom van zich af te werpen en met goed en fris spel de punten in Zwolle te houden.
Kortom we ontmoeten u graag zaterdag 27 september op onze fraaie accommodatie aan de Nijenhuislaan 2 (Stadshagen) en we hopen dat u zal genieten van een mooie korfbaldag.