Talent grijpt net naast zege

Sport

ZWOLLE - Klaas-Jan Arkema, het grote talent van TV Triade, is als tweede geëindigd in de Triathlon Zwolle (kwart afstand) achter Stefan Overmars uit Hilversum. Martijn Paalman eindigde als derde.

 

De (vierde) Triathlon Zwolle was met plusminus vijfhonderd deelnemers weer iets gegroeid ten opzichte van vorig jaar, toen er rond de vierhonderd triatleten meededen. Aan de kwart-triathlon (die met 1km zwemmen, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer hardlopen het dichtst bij de olympische afstand ligt) deden de meeste toppers mee. Nicole Voet was de beste bij de vrouwen. De winst op de achtste triatlon ging naar Montell Veldhuis en Elianne Huitema.
De ochtendmist dreigde even roet in het eten te gooien, maar dat viel mee. ?Voor de para-triathlon hebben we het parcours iets aangepast. En we zijn een half uur later begonnen met de kwart?, zegt Joseth Timmerman van de organisatie.

Trots tonen de kinderen met initiatiefnemer Jolan Van de Waeter (derde van rechts) hun zelfgemaakte huis.
Eindpresentatie Cultuur in de Wijk in Holtenbroek; kinderen bouwen met Abby D. aan een kleurrijk huis Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 6 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 23 uur geleden