Janneke Bakker

Multiservice: het vertrouwde gezicht voor schoonmaak en glasbewassing

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Multiservice Zwolle is al bijna 35 jaar lang een synoniem voor schoonmaken en glasbewassing om door een ringetje te halen. Maar meer dan welke slogan ook spreekt de trouwe klantenkring boekdelen.

?Klanten van het eerste uur blijven ons nog steeds trouw. Dat betekent wel wat in deze branche?, zeggen Vera Hollander en Herman Haakmeester eensgezind. Het stel is samen eigenaar van het oer-Zwolse bedrijf met in totaal zo'n 35 werknemers.
Vera doet de administratie, Herman springt waar nodig zelf bij. ?Ik wil de binding met de werkvloer behouden en ben een bekend gezicht. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld onze glazenwassers die al decennia in dienst zijn.? Onder de klanten bevinden zich veel praktijken uit de medische sector, van fysiotherapeuten, huisartsen, apothekers en kantoorpanden. En niet te vergeten makelaars. Veel particuliere klanten heeft het bedrijf waar het gaat om glasbewassing.

Spinnen
De bewoners van Zwolle en omstreken zijn echter bij Multiservice ook aan het juiste adres voor de ?ontspinning' van hun huis. Herman: ?Dit is het jaargetijde van de spin. Wij kunnen het kozijnwerk zo behandelen dat het spinnen weert. Op die manier voorkom je dat ze hun uitwerpselen, een inbijtend goedje, achterlaten en gaat het schilderwerk veel langer mee.?
Minder bekend is dat Multiservice ook ondergelopen kelders leegpompt en weer schoonmaakt bij wateroverlast. Binnen het werkterrein is er eigenlijk niets wat het bedrijf niet al eens heeft gedaan. En altijd met zorg, een glimlach en probleemoplossend. Niet voor niets vind je Multiservice terug in het glazenwassersregister. ?Als klant weet je dan dat je goed zit en je een representatief bedrijf over de vloer krijgt?, benadrukt Vera.

Multiservice Zwolle
Berkumstraat 90/92
Tel: 038 - 453 05 32
contact@multiservicezwolle.nl

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 21 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 21 uur geleden