Afbeelding

Zwemdisco Opening de Vrolijkheid

· leestijd 1 minuut Sport

Na een vakantie zonder zwemdisco zal op vrijdag 19 september de zwemdisco terugkeren in zwembad de Vrolijkheid in Zwolle. Het zwembad zal van 18.45 tot 21.45 worden omgetoverd tot zwemdiscotheek en zal de heerlijke zomerse muziek van DJ Axel & Bas uit de boxen klinken. Alle kinderen tot en met vijftien jaar uit Zwolle en omstreken zijn uitgenodigd om hierop te komen zwemmen en dansen.
De losse entree is ?5,50 en het zwemdisco arrangement is ?7,50 inclusief een hapje en drankje. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf. Deze foto's zijn terug te vinden op http://www.zwemdisco.com.
Feestjes, voorverkoop en ouders
Is uw kind jarig of valt er iets te vieren, doe dit dat tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit. Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen.
Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.
Meer informatie en een agenda van de zwemdisco zijn te vinden op http://www.zwemdisco.com. Of volg ons via de social media via facebook.com/zwemdisco, twitter.com/zwemdisco en instagram.com/zwemdisco.