Judith Webber spreekt op Spring!Event 26 september
Judith Webber spreekt op Spring!Event 26 september brugmedia.nl

Judith Webber spreekt op Spring!Event 26 september

· leestijd 1 minuut Algemeen


Judith Webber, landelijk bekende spreekster en schrijfster van onder andere de boeken ?Laat jezelf zien? en ?Kies en ze kiezen jou? komt naar Heerde om vrouwen te inspireren zichzelf te laten zien.
Judiths boeken en lezingen zijn geïnspireerd op Puurheid (100% matchen van binnenkant & buitenkant) Judith: ?'Ieder mens en ook ieder bedrijf heeft een uniekheid: een identiteit, een visie & missie. Soms zitten die alleen wat verstopt. Ik help graag bij het ontluiken hiervan. Van binnenuit, zodat het beklijft en je ook uitstraalt WIE je bent. Congruent noemen ze dat ook wel of authentiek. Ik noem het PUUR!?
Tijdens het event Spring! op 26 september geeft ze een levendige lezing over hoe je jezelf kunt laten zien, keuzes kunt maken die bij jou passen en succesvol kunt zijn in wat je doet.?Judith neemt je volop mee door persoonlijke verhalen, interactie en echt contact. Doordat er voor iedereen wel iets herkenbaars in zit en ze vol passie vertelt, zet het ook echt aan tot actie.?Voor meer informatie over Judith: http://www.puurondernemen.nl
Het event Spring! Laat jezelf zien! Is bedoeld voor al die ondernemende en ambitieuze vrouwen die zich lekker willen opladen en zich een dag vol inspiratie en verwennerij gunnen.
Na de lezing van Judith Webber vertelt Annemieke Kroeze van Moederwerkt! met passie over ?Leven met aandacht? en Greta Krijgsman van DaatKrachtig geeft de interactieve presentatie ?Vuur & Passie?.
Daarnaast is er een uitgebreid aanbod van belevenissen die er zijn om de ambitieuze vrouw nog meer te laten stralen. Het complete aanbod van belevenissen staat op http://www.puurondernemen.nl Vrouwen kunnen zich hier ook opgeven voor het event.
Kaarten zijn vooraf te bestellen via: http://www.puurondernemen.nl

Afbeelding
Nieuwe Fraterhuis Talks over het ambacht achter de film door Jasper Rietman Algemeen 5 uur geleden
Bram van Polen en Ron Jans halen herinneringen op aan de bekerfinale tegen Ajax.
PEC Zwolle in Historisch PersPECtief: 10 jaar na de bekerfinale Sport 9 uur geleden
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 18 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 22 uur geleden