Afbeelding

Vanaf nu, Survivalfit bij Thor Zwolle!

Sport

Vanaf nu, Survivalfit bij Thor Zwolle!

Survivalvereniging Thor uit Zwolle start met een nieuwe trainingsvorm voor mensen die graag buiten sporten en een total body workout willen doen.

Thor gaat naast de zware survivalruntrainingen een workout aanbieden die toegankelijk is voor een groter publiek. ?Tijdens de trainingen komen we vaak mensen tegen die buiten sporten heerlijk vinden maar voor wie de survivalruntrainingen te zwaar zijn. Om deze mensen toch een uitdagende training op niveau aan te bieden starten we vanaf volgende week met Survivalfit? aldus survivalruntrainer Jeroen Schuurman.
Survivalfit is een combinatie van bootcamp en survivalrun waarbij de zware touwklimhindernissen worden vermeden.
De locatie van Thor is een ideale omgeving voor Survivalfit, in het bos hangen meer dan 50 hindernissen waar voldoende uitdaging aanwezig is voor zowel de beginner als de gevorderde survivalatleet. Vanaf 15 september start, op de locatie van Thor aan Weteringkade 1, elke maandag en donderdag van 19.30 tot 20.30 de survivalfittraining.
Wil jij je voorbereiden op een mud of obstacle run, of ben je op zoek naar een training waarbij je al je spieren gebruikt en waar je je fysieke en mentale grenzen kan opzoeken, dan ben je van harte welkom voor een proeftraining.