Afbeelding

Ronald McDonald Business Breakfast

Algemeen

Ronald McDonald Business Breakfast

ZWOLLE ? Het 45e Ronald McDonald Business Breakfast wordt op dinsdag 16 september gehouden. Locatie voor de eerste bijeenkomst na het zomerreces is de Steinfurtstraat 1, het vestigingsadres van Zalsman Zwolle.

De drukker (die al sinds 1857 bestaat) is samen met BDO Accountancy Nunspeet gastheer voor het ontbijt voor ondernemers. ?In het kader van Prinsjesdag mogen de deelnemers een prinsheerlijk ontbijt verwachten?, vertelt de organisatie. Niet in de laatste plaats omdat Zalsman ook de erkenning Hofleverancier heeft.

Het Ronald McDonald Business Breakfast wordt tien keer per jaar op de derde dinsdag van de maand georganiseerd. Tijdens het gezamenlijke ontbijt is volop gelegenheid om zakelijke contacten te leggen. De netwerkbijeenkomst heeft bovendien maatschappelijke meerwaarde, want de opbrengst van Business Breakfast komt geheel ten goede van het Ronald McDonald Huis Zwolle.

De locatie van Ronald McDonald Business Breakfast wisselt per keer. Veel tijd nemen de ontbijtbijeenkomsten niet in beslag: de aanvangstijd is om 08.00 uur precies en om 09.00 uur gaat iedereen zijn of haar werkdag in. Tijdens de bijeenkomst op 16 september zullen eigenaren Hugo en Herman Verlind meer vertellen over hun familiebedrijf Zalsman. BDO accountancy en advies laat zien waarom bij dit bedrijf niet alleen de regels en cijfers, maar juist ook de mensen tellen.

Aanmelden voor de editie van Ronald McDonald Business Breakfast op 16 september kan tot vrijdag 12 september tot 12.00 uur. Meer informatie over het initiatief is te vinden op www.businessbreakfastclubzwolle.nl.