Gratis rookworst bij biologische slagerij Haverkort

Partnerbijdrages

Bij biologische slagerij Haverkort staat zaterdag 2 november in het teken van rookworst en winterkost-producten. Deze dag wordt begonnen met de bekende rookworst stempelkaartactie, waarbij klanten bij elk gekochte rookworst een stempel ontvangt en bij vier stempels een rookworst gratis krijgt. Herfst en winter zijn traditioneel de seizoenen van lekker uitgebreid eten, winterse streekgerechten en heerlijke stoofgerechten. De producten die worden bereid in de biologische worstmakerij zijn onder meer balkenbrij, bakleverworst, gerookt spek, casselerrib, rolpens en eisbein. In de biologische keuken bereidt Haverkort diverse soorten stamppotten, soepen, hachee en goulash. Voor de thuiskok geeft de slager graag advies als klanten een smakelijke stoofpot, een pan snert of ouderwets draadjesvlees willen bereiden.In de herfst begint ook de verkoop van wild, geschoten op de Veluwe en geslacht en verwerkt door collega slager Ter Weele uit Oene. Door het nauwe contact met Ter Weele weet Haverkort exact waar het wild vandaan komt, dat het met rust geslacht en verwerkt is.Om klanten kennis te laten maken met de herfst- en winterproducten laat Haverkort klanten op zaterdag 2 november buiten voor de slagerij aan de Assendorperstraat haar biologische rookworst proeven. Bij aankoop van een biologische rookworst krijgt men de tweede gratis. Bovendien krijgen klanten de stempelkaart met hierop twee stempels, zodat na aankoop van twee rookworsten de derde biologische rookworst weer gratis is.