PEC Zwolle

ZWOLLE - PEC Zwolle ging zondagmiddag in Lotte (zo'n tachtig kilometer over de grens bij Enschede) tegen het plaatselijke Vfl Sportfreunde Lotte met 3-1 ten onder.De in de Duitse Regionalliga uitkomende ploeg domineerde de eerste helft. Het stond het 2-0 bij rust. Het was aan de sterk spelende doelman Diederik Boer te danken dat het in de eerste helft bij die twee goals bleef. Wiljan Pluim zorgde een kwartier voor tijd voor de aansluitingstreffe, maar een tweede penalty bracht de thuisploeg op 3-1.

Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59