Berkum 1 en 2 ongeslagen

ZWOLLE - Zowel het eerste als het tweede elftal van hoofdklasser Berkum heeft zich geplaatst voor de knock-outfase van de districtsbeker. Het vlaggenschip overtuigde in de groepswedstrijden.Na overwinningen op Achilles'12 (7-0) en DOS Kampen (2-4) moest ook ROHDA Raalte er in eigen huis aan geloven. William Potkamp werkte tien minuten voor tijd de winnende 1-2 tegen de touwen. Bunyamin Özkök had de score geopend waarna oud-Berkummer Boy Boeloerditi gelijkmaakte. ?We hebben grote delen van de wedstrijd het spel in handen gehad. We hadden alleen meer doelpunten moeten maken?, reageerde trainer Roeland ten Berge. Ook Berkum 2 sloot de groepsfase af met drie zeges. De reserves veegden de vloer aan met V en L uit De Vecht. De 0-6 eindstand was bij rust al bereikt. Jeroen van Brummen (2x), Aron Tempelman (2x), Steven van Woerkom en Sander van Meeteren zorgden voor de doelpunten.