Afbeelding

Stunt met bijsmaak voor PEC Zwolle

Sport

ZWOLLE - PEC Zwolle stuntte weliswaar door 2-2 te spelen tegen FC Twente, toch stapten de Zwollenaren teleurgesteld van het veld in Enschede. Joey van den Berg, die zijn honderdste competitiewedstrijd speelde, kopte twee minuten voor tijd de 1-2 tegen de touwen. Doelman Sander Bosschker tastte volledig mis op de vrije trap van Rochdi Achenteh. De kampioenskandidaat redde diep in blessuretijd alsnog een punt dankzij spits Luc Castaignos, die via Diederik Boer en de paal binnenkopte. Dusan Tadic en Denni Avdic scoorden de andere goals. ?De teleurstelling overheerst nu in de kleedkamer?, sprak Van den Berg kort na de wedstrijd tegenover Eredivisie Live. ?Maar je moet reëel zijn. Dat we met een punt wegkomen hier is