Be Quick ´28 succesvol op eigen toernooi

Sport

ZWOLLE- Zaterdag vonden de finalewedstrijden van het Torunlar zomertoernooi plaats. Met Be Quick ´28 D1, SVI C1, Emmen B1 en Be Quick ´28 A1 kreeg het toernooi goede winnaars. Met drie finaleplaatsen en twee eerste plekken mocht het organiserende Be Quick ´28 zich de meest succesvolle club noemen.

In de vroege ochtend won Be Quick ´28 de finalewedstrijd bij de D-pupillen. Het team van Marino Promes zegevierde met 3-1 over Excelsior ´31. De eerste helft was volledig voor Be Quick ´28. Na rust een beter Excelsior ´31, dat ook langszij kwam en enkele mooie kansen had om op voorsprong te komen. Twee rake counters van Be Quick ´28 maakten uiteindelijk het verschil. Berkum D1 werd derde na een eclatante 9-0 zege op ZAC. Bij de C-junioren stonden SVI en Genemuiden tegenover elkaar in de finale. Genemuiden kwam nog wel op voorsprong, maar SVI stelde orde op zaken en won verdiend met 4-1.


De strijd om het brons werd gewonnen door FC Zwolle C2, het team van trainer Bert Zuurman was met 8-1 te sterk tegen CSV ´28 C1.  Emmen B1 won de finale eenvoudig met 4-0 van Be Quick ´28. De finale bij de A-junioren bracht weinig spektakel. Be Quick ´28 won in een eenzijdige wedstrijd met 3-1 van ZAC. De derde plaats ging verrassend naar GoAhead Kampen dat won met 2-1 van Excelsior ´31.