Mannen laten spoor van vernielingen achter

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Op donderdagochtend zijn op de Westerholterweg twee mannen van 19 jaar uit Zwolle aangehouden voor vernieling. De politie kreeg de melding dat er onbekenden op een bouwterrein van een woning liepen en de hekken hadden weggehaald. Toen de politie arriveerde was het tweetal niet meer aanwezig in de woning, maar ze hadden wel een spoor van baldadig gedrag en vernielingen achter gelaten in de wijk Westenholte.


Bij het volgen van het spoor konden de twee mannen op de Westerholterweg aangehouden worden. Een van hen had nog een plant in zijn handen die onderweg uit een tuin (van een woning aan de Rozenstraat) was getrokken. De mannen hebben onder andere op de Stinsweg een vlaggenmast en brievenbus uit de tuin getrokken en op de kruising Westenholterweg/Crysantenstraat en op de kruising Anjerweg/Salvaniweg hebben ze meerdere containers omgetrapt. Het tweetal is meegenomen naar het bureau waar zij nader worden verhoord.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37