Veel reacties op verkeersknip in Stadshagen

Partnerbijdrages

ZWOLLE - De gemeente Zwolle heeft veel reacties gekregen op het onderzoek naar verkeersknip Stadshagen. Burgemeester en wethouders van Zwolle bepalen mede op basis van de argumenten van belanghebbenden op welke wijze de verkeerssituatie in de Zwolse wijk verbeterd kan worden.

Begin deze maand heeft het Zwolse college het onderzoek openbaar gemaakt dat verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng heeft gedaan naar mogelijkheden om de verkeersknip op te heffen. Op donderdag 3 maart is in Informatiecentrum Stadshagen een drukbezochte inloopbijeenkomst geweest voor wijkbewoners en andere belanghebbenden.

Reactieformulier
Tijdens de bijeenkomst hebben al veel bezoekers van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een reactieformulier in te vullen of mee te nemen. Op basis van het formulier wil de gemeente inventariseren hoe de wijk tegen het onderzoek aankijkt en welke argumenten belangrijk gevonden worden in de beoordeling van (oplossingen voor) de verkeersknip.

Na een collegebesluit over de verkeersknip spreekt de Zwolse gemeenteraad zich uit over de toekomst van de verkeersknip in Stadshagen.