Hedon lanceert nieuwe website met livestream Delain

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Op woensdag 25 mei gaat de vernieuwde website van Hedon online. Om de lancering te vieren wordt dezelfde avond het inmiddels uitverkochte concert van de Zwolse topformatie Delain live uitgezonden.

Het nieuwe digitale uithangbord van het Zwolse poppodium ademt interactie mede dankzij volledige integratie van Twitter en Facebook. De mogelijkheid om live te streamen is een andere vernuftigheid die de website te bieden heeft. Naast de mogelijkheid om concerten te streamen biedt Hedon bezoekers mogelijkheden om eenvoudig informatie te delen, is er een uitgebreide archiefsectie onder de noemer 'Hedon-gemist' en heeft de website een frisse nieuwe look gekregen. Interactie is hierbij een belangrijk thema, zonder dat er wordt ingeleverd aan heldere informatieverstrekking zoals bijvoorbeeld over het programma.

De oude website van Hedon was met een respectabele leeftijd van zes jaar toe aan vernieuwing na alle digitale ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Dit in combinatie met de wens om concerten te kunnen opnemen, eventueel live uit te zenden en het aanbieden van sfeerreportages heeft geresulteerd in een nieuw www.hedon-zwolle.nl. Vanaf aanstaande woensdag zal deze dus online zijn.

Na de lancering zal niet worden stilgezeten. Op zeer korte termijn wordt eveneens een mobiele versie gelanceerd en worden de websites van Studentertainment en Popfront geïntegreerd waardoor ook de bundeling van krachten door deze organisatie beter zichtbaar zal zijn.