'Theaterschip' zoekt spelers voor filmproject tijdens Hassailt

Partnerbijdrages

'Theaterschip' zoekt spelers voor filmproject tijdens Hassailt

HASSELT - Voor het evenement Hassailt (26 tot en met 29 kuli) wil Het Theaterschip, samen met Hasselters die film, theater, dans en muziek een warm hart toedragen, een bijzonder filmproject uitvoeren.

"We brengen met vier korte films verhalen rondom de scheepvaart en volksleven in Hasselt weer tot leven", legt de organisatie uit. "De films worden tijdens Hassailt op de zeilen van schepen geprojecteerd, met live fanfaremuziek."
De filmopnames daarvan vinden plaats in Hasselt. De draaidagen staan gepland voor donderdag 19 tot en met zaterdag 21 april. Totaal zijn er vijf dagdelen. "Natuurlijk hoef je niet alle dagen aanwezig te zijn", aldus de organisatie.
'Het Theaterschip' zoekt 'enthousiaste mensen die graag eens in een film willen meespelen'. "Jong of oud, iedereen is van harte welkom. Repeteren is niet nodig. Op de draaidag zelf wordt het script geoefend. De deelname is volledig gratis."
Aanmelden kan bij 'Het Theaterschip': havenwerk@theaterschip.nl. Voor vragen of suggesties: Mareike Seitz: 06-46736033 of 06-21872657.