Zomerspektakel Azaleapark

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Nat van de waterdruppels, dit keer niet van de zomerregen maar van de waterspeeltoestellen die woensdagmiddag stonden opgesteld voor het zomerspektakel in het Azaleapark in Assendorp. ''Al 22 jaar een begrip in de Zwolse wijk'', vertelt Hans Mestebeld van Stichting Azalepark. ''Ooit bij iemand in de achtertuin begonnen met een paar oud-Hollandse spelen en inmiddels uitgegroeid tot een groots waterspektakel.'' Het Zomerspektakel wordt traditioneel in de tweede week tijdens de Zwolse zomerkermis gehouden.

Mestebeld: ''Een groot verschil tussen de zomerkermis en zomerspektakel in Assendorp is dat bij ons alle attracties gratis toegankelijk zijn. Met medewerking van de gemeente Zwolle, Travers, SWZ en zo'n 60 winkeliers hebben we een spectaculair parcours van speeltoestellen opgezet, waarbij we tussen de activiteiten door net als voorgaande jaren, gratis eten en drinken en fruit voor de kinderen hebben.'' Het zomerspektakel werd woensdagmiddag geopend door wethouder Erik Dannenberg.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden