Winterfeest voor vrijwilligers op Rodetorenplein

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Ruim driehonderd vrijwilligers genoten vrijdagavond van het vrijwilligerswinterfeest van Travers Welzijn op het Rodetorenplein.


Het feest werd geopend door wethouder Nelleke Vedelaar en Marianne Huibers, directeur Travers Welzijn. Vrijwilligers konden genieten van verschillende ludieke acts, zoals een IJskoningin, een winters acapella koor, een mobiele dj, een humoristische schaatser, een verhalenvertelster in het IJshotel en ijsspelen op de ijsbaan.

Ook konden de vrijwilligers een bezoek brengen aan het IJssculpturenfestival en het reuzenrad. Als verrassing gaf Travers Welzijn, namens De Telegraaf en het Oranje Fonds, vrijkaarten weg voor Holiday On Ice in Zwolle.


"Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde", vertelt de organisatie. "In veel wijken en buurten zetten bewoners zich in om het samen leven prettiger te maken. In de wijkboerderijen van Travers Welzijn zijn veel vrijwilligers actief bij de verzorging van de dieren en het bewerken van het land. In haar jongerencentra zijn het de jongeren die hun centrum laten functioneren. Daarnaast zijn steeds meer mensen een maatje voor jongeren of voor volwassenen die een steuntje in de rug nodig hebben. Vrijwilligers werken samen op talloze plekken en bij diverse activiteiten, soms zichtbaar, maar vaker onzichtbaar."

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 22 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden