Popfront gaat vreemd tijdens 30-jarig jubileum

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Popfront bestaat 30 jaar en dat wordt gevierd met een speciale editie van het jaarlijks terugkerende, Zwolle Gaat Vreemd. Zaterdag 19 mei wordt flink uitgepakt met bezoekers en (oud)muzikanten in Hedon. Voor deze bijzondere gelegenheid wordt nog gezocht naar muzikanten.

Belangstellenden kunnen de uitdaging aangaan door een mailtje te sturen naar: programma@hedon-zwolle.nl . Inschrijven kan tot 16 februari, maar let op er is een maximum van 30 deelnemers dus zorg dat je op tijd bent (Waarbij geldt: max. 5 drummers, max. 5 bassisten, max. 5 zangers, max. 10 gitaristen en max. 5 overig muzikaal). De loting van de bands is op zaterdag 18 februari om 14.30 uur in Popfront.
Voor veel muzikanten in Zwolle en omgeving is het een begrip: Zwolle Gaat Vreemd waarbij het gaat om 'buitenechtelijke' escapades, maar dan wel zuiver muzikaal. Muzikanten komen na loting terecht in gelegenheidsbands en spelen verrassende, humoristische covers. Dit jaar wordt Zwolle Gaat Vreemd in een bijzonder jasje gestoken vanwege het 30-jarig jubileum.


De formule is simpel: muzikanten melden zich aan en worden via loting over verschillende bands verdeeld. De bands kunnen een paar keer gratis in de oefenruimtes van Popfront terecht, om covers in te studeren volgens het thema. De uitvoering vindt plaats tijdens de jubileumviering in Hedon.


Meer informatie over de viering van het 30-jarige bestaan van Popfront volgt later.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden