'Beste terras in Zwolle van cafe De Harmonie'

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Cafe De Harmonie aan de Grote Markt heeft bij de jaarlijkse terrassentest van de ANWB een 7,9 als eindcijfer gekregen. ANWB-leden beoordeelden 64 terrassen in Nederland, waarvan vier uit Zwolle, cafe De Harmonie scoorde het hoogst van de geteste terrassen in Zwolle.  Het eindoordeel van de jury luidde: mooi uitzicht, lekkere bitterballen, heerlijke capuccino, vlotte en vriendelijke bediening en schone toiletten. Naast de Harmonie werden Vito's(6,5), De Belgische Keizer(7) en de Vier Jaargetijden(7,1) getest.

Twee onderzoeksteams van de ANWB bezochten in de zomer van 2010 diverse adressen. Het ene team ging doordeweeks, het andere in het weekend. Van de testteams maakten zowel ANWB-leden, als een aan de Haagse Hotelschool verbonden deskundige deel uit. Vanachter hun drankje ontging hen niets. Er werd naar de omgeving van het terras gekeken, naar de kwaliteit van de bestelde producten en uiteraard letten we op de bediening.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 15 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 18 uur geleden