Nieuwe website de Swollenaer: Zwolser kan het niet

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE - Weekblad de Swollenaer laat zich van haar sociale kant zien met de totaal vernieuwde website www.deswollenaer.nl. Want de zogeheten social media zoals Twitter, Facebook, Linkedln, Hyves en Nu/Jij zijn volledig geïntegreerd in de site die in haar nieuwe vorm nu online is.


Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid vormden de leidraad bij het maken van de nieuwe fris ogende site. Maar bovenal blijft de website natuurlijk de plek waarop Blauwvingers het laatste nieuws vinden over hun stad. Vaak met een verrassende invalshoek of een doorverwijzing naar een achtergrondverhaal in weekblad de Swollenaer, dat elke maandag bij de inwoners van Zwolle op de mat valt. En altijd met de mogelijkheid om te reageren en een artikel te delen met iemand anders. Behalve lokaal en politiek nieuws, komen onder andere ook sport en cultuur aan bod op de site en natuurlijk de vele festivals en evenementen die de stad rijk is. Kortom, Zwolser kan het niet.

En om echt sociaal te doen maakt de lezer die deze poster (XL-editie van maandag 17 januari) achter een raam plakt, duidelijk zichtbaar voor voorbijgangers ter promotie van de site, een maand lang kans op prachtige prijzen.    

Zoals een trip naar en vierdaags verblijf in Londen voor twee personen, aangeboden door Connexxion. Of een weekend voor twee personen in het Novotel in Maastricht. En wat te denken van een luchtballonvaart voor twee personen? De Plantagemarkt in Kampen stelt een mand met bijzondere markt-producten ter beschikking van 100 euro. Samen met de Zwolse lezers maken ook onze lezers in Kampen en Zwartewaterland, waar de sites van www.brugnieuws.nl en www.destadskoerier.nl zijn vernieuwd, kans op deze prijzen.

Meedoen aan de prijzen-actie? Plak de poster achter een raam en stuur een e-mail met naam- en adresgegevens en telefoonnummer naar uitgeverij BrugMedia via het e-mailadres introductie@deswollenaer.nl en wie weet fotografeert onze huis-fotograaf Pedro Sluiter uw poster.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 18 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 18 uur geleden