Koninginnedag in Stadshagen

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Ook dit jaar wordt er op Koninginnedag in Stadshagen feest gevierd. De werkgroep Kinderactiviteiten van Stadshagen Totaal, heeft weer een leuk programma in elkaar gezet met voor ieder wat wils. Dit jaar zal het feest plaatsvinden op 30 april rond het Cultuurhuis.

Het feest begint ´s morgens met de fietsoptocht die al bijna een traditie aan het worden is. Dit jaar heeft de optocht het thema 'Later word ik.....( beroepen)'. De fietstocht start om 10.15 uur vanaf het basketbalveld op de hoek van het Buidelmos en de Mastenbroekerallee. Muziekvereniging Nooit Gedacht uit Windesheim zal de optocht begeleiden met muziek. De optocht zal eindigen in het winkelcentrum waar het feest verder voortgezet zal worden. Direct na de optocht zal bekend gemaakt worden wie zijn fiets het mooiste versierd heeft. Een jury zal per leeftijdscategorie een keuze maken.

Vanaf 11.00 tot 14.00 uur vindt rondom het Cultuurhuis een vrijmarkt plaats. Aanmelden is niet nodig. De vrijmarkt kan alleen doorgaan als er voldoende vrijwilligers zijn die willen helpen tijdens en na de vrijmarkt. Opgeven om te helpen kan per mail: gerlinde1973@hotmail.com

VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden gisteren
Afbeelding
Inschrijvingen voor de HBO Bruisweek 2024 zijn geopend Algemeen gisteren
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 18 apr, 09:43