Windesheim werkt samen met EQUIPE

Partnerbijdrages

ZWOLLE - Bij EQUIPE Meetings & Events vindt maandag 5 september de kick off plaats van de Minor Eventmanagement. EQUIPE heeft voor de komende vijf maanden diverse uitdagende opdrachten voor de studenten van Hogeschool Windesheim.


Arian van Rijssen, Manager Marketing & Sales, introduceert de studenten in de wereld van evenementen, meetings en congressen en de sfeer laten proeven van het voetbalstadion. De studenten zullen de komende maanden onder andere hun gedachten en idee los laten op een groot publieksevenement dat ook daadwerkelijk in het Event Center zal gaan plaats vinden. Daarnaast denken zij mee hoe de Brasserie van EQUIPE gepositioneerd dient te worden te midden van het enorme aanbod waar Zwolle rijk aan is.

De minor Eventmanagement stoomt studentenklaar voor een carrière in de evenementenbranche en helpt studenten hun organisatietalent en gevoel voor marketingcommunicatie te ontwikkelen. Naast theorie gaan de studenten aan de slag met een praktijkopdracht bij een interessant en leerzaam bedrijf in de evenementenbranche.


EQUIPE Meetings & Events is gevestigd in het Zwolle Stadion en biedt ruimte voor verschillende gelegenheden. Elke ruimte in het Meeting- en Event Center brengt de bezoeker in een andere sfeer en zorgt er daarom voor dat het toegankelijk is voor alle doelgroepen. Elke ruimte in het Meeting Center biedt de bezoeker uitzicht op het voetbalveld. Naast het Meeting- en Event Center beschikt EQUIPE over een moderne en stijlvol ingerichte Brasserie waar men heerlijk kan dineren, lunchen of genieten van een kopje koffie.

Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 21 uur geleden
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Hogeschool KPZ vervangt bindend studieadvies door doorstroomnorm Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Paleis Het Loo: een dagje uit voor iedereen Partnerbijdrages 24 apr, 11:00
Gerjo (links) en Adri-Jan Rigter met het nieuwe logo en de bouwtekening van de renovatie.
Gait Rigter stapt over naar Bike Totaal: dezelfde naam, een andere uitstraling Partnerbijdrages 24 apr, 10:50
Afbeelding
Driezorg en Zonnehuisgroep IJssel-Vecht gaan samen verder als Vereen Algemeen 24 apr, 10:15