Slot en Boer voor jubileum jeugdclinic naar WVF

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZWOLLE - In haar jubileumjaar houdt voetbalvereniging WVF speciaal voor haar jeugd op woensdag 29 februari een voetbalclinic. Sterspelers Arne Slot en Diederik Boer van FC Zwolle komen de trainingen voor de jeugdleden van de club opluisteren.

Trappen, passen en passeren.... De spelers van het eerste en het tweede elftal van WVF gaan er samen met jeugd mee bezig. "Uiteindelijk wordt het niet alleen een leerzame dag, maar gaat het ook om de gezelligheid", aldus Martijn Ruijsch die samen met Gertjan van Limburg de organisatie van de clinic op zich neemt. De clinic voor de F- en E-jeugd vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Ruijsch: "Wij vragen hen om 9.30 uur aanwezig te zijn in de kantine." De clinic voor de D en C-jeugd vindt plaats van 13.30 tot 15.30 uur. Deze jeugdspelers worden gevraagd om 13.00 uur aanwezig te zijn. Tijdens het middagprogramma voor de D- en C-jeugd komen Slot en Boer de trainingen te verzorgen. Ruijsch: "Per training kunnen de deelnemers punten verdienen. Degene met de meeste punten wint een door alle spelers van FC Zwolle gesigneerd shirt." Opgeven voor de clinic kan tot en met zaterdag 25 februari.

Jeugdleden uit de F´jes, E´tjes, D´tjes en C´tjes kunnen zich opgeven door een e-mail met daarin de naam en het team waarin het jeugdlid zit, te sturen naar clinic@wvf.nl. De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers die activiteiten kunnen begeleiden. Ook zij worden gevraagd zich via bovenstaand mailadres te melden.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 8 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 8 uur geleden